21-06-12

donderdag

Dag iedereen,

We hebben al een fijne week achter de rug. Dinsdagmorgen deden we een waarneming van nat en droog zand, we mochten voelen aan het zand en bouwden er zandkastelen mee. Maar.. met de droge zand lukte het niet. We ondervonden dat als we er water bij deden dat het dan wel ging. De kleuters vonden het leuk! 's Namiddags hebben we de verjaardag van ons Qasima gevierd, zij is 4 jaar geworden!! Ze had een boekje bij over de olifant 'kai-mook'.. Hij ging verhuizen maar het was niet zo simpel om een huis voor hem te vinden. Het was een mooi verhaal hoor! Dankjewel Qasima!

Gisteren, woendag, mochten we onze boekjes gaan inleveren in de bibliotheek. Het schooljaar loopt stilletjes op z'n einde en dus moesten de boekjes terug naar de bib. Na de speeltijd mochten we dan een keertje bij juf Evy en meester Stijn in de klas gaan. We maakten al kennis met onze nieuwe klas, onze nieuwe juf/meester en mochten een mooie tekening maken. Ook de kindjes van juf Chris gingen naar hun nieuwe juf. Zij maakten kennis met juf Anke en mochten ook een mooie tekening maken.

Vandaag speelden onze juf het verhaal van Jules en het zandkasteel na. Jules mocht samen met de kindjes een mooi zandkasteel bouwen maar.. toen begon het te regenen. Oeioei.. het zandkasteel zakte helemaal in elkaar. Dat was niet zo leuk.. maar om Jules en de kinderen op te vrolijken had juf een pakje bij met een spelletje in. Memory, de kinderen moesten 2 dezelfde kaartjes zoeken.. Ze  vonden het fijn! Ook hebben we vandaag de verjaardag van onze kapoen Thian gevierd. Hij zal in de vakantie 4 jaar worden maar omdat we er dan niet zijn hebben we vandaag zijn feestje al gehouden. Hij had lekkere cakejes bij en ook 2 boekjes voor de klas. Bedankt lieve Thian en een fijne verjaardag toegewenst!!

Al vlug was ons dagje voorbij en is ook bijna onze voorlaatste week om. Wat gaat het snel..
Einde schooljaar is in zicht maar eerst maken we er nog een fijne, laatste week van!

Tot morgen, dan gaan we fijn sporten!!

21:09 Gepost door Juf Chris in We maken een zandkasteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.