21-10-12

Hersftweek

Hallo allemaal,

Wat hebben we er een fijne week opzitten!
Dinsdag was onze Jules naar het bos gegaan.. helemaal alleen, zonder jas en zonder regenlaarsjes! Oeioei dachten onze kleuters, die zal het wel koud hebben. We zijn hem dan maar gaan zoeken in het bos en na eventjes zoeken zat hij daar dan, helemaal alleen, rillend van de kou, tegen een boom! We deden snel zijn jasje aan en iedere kleuter verwarmde Jules. Al snel had hij het al veel warmer!

Woensdag brachten we weer een bezoekje aan de bib! We kozen nieuwe boekjes voor in onze klasjes. We speelden in de hoekjes en kleurden enkele herfstblaadjes in mooie herfstkleuren.

Donderdag was het een speciale dag.. Eerst maakten we een mooie groepsfoto voor op onze jaarkalender! Wat staan ze er stralend op! Daarna brachten we een bezoekje aan onze buren van het zorgcentrum Gaarveld. We mochten luisteren naar de poppenkast en speelden er enkele leuke bewegingsspelletjes..
Namiddag mochten we zelf een egeltje maken. We kregen een cakeje en gaven dat cakeje stekeltjes en oogjes.. ja hoor, het leek wel op een egeltje, een hééél lekker egeltje zelfs!

Vrijdag luisterden we naar een verhaaltje van Karel, hij ging naar het bos en beleeefde daar enkele leuke herfstmomenten. We speelden in de hoekjes maar hebben ook nog een beetje genoten van het mooie weer, we mochten buiten fietsen, met de klossen stappen enz..

Het was een fijne herfstweek! Op naar volgende week...

12:25 Gepost door Juf Chris in Blaadjes overal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.