31-01-13

Feest in onze klas!

Hallo,

Wat hebben wij er een gezellige, drukke dag op zitten!

Vanmorgen zijn we gaan schrijfdansen bij meester Stijn. Op het melodietje van de trein maakten we allerlei draaibewegingen en deden de wielen van de trein na.

Bij juf Chris deden ze een spelletje. Juf Chris had allerlei detailfoto's gemaakt. Juf Chris liet een detailprentje zien en de kleuters moesten dan gaan zoeken op de praatplaat waar ze dat detail terug vonden. Dat lukte al goed hoor!

Bij juf Anke in de klas maakten ze een ' dat verdient een pluim - kaart ' voor onze directeur want het was vandaag nl; dag van de directeur! De kleuters hebben er hard aan gewerkt. Stempelen, plakken enz..

Namiddag lokten we onze directeur dan met een smoesje naar de zaal.. We hebben gezongen en gedanst voor haar! We gaven onze 'dat verdient een pluim - kaart' af en ja hoor, ze was er heel blij mee!

Tot slot deden we nog iets heel leuks! Marie (de zus van Jules) had een slagroomtaart gemaakt voor Jules zijn verjaardag. Toen ze de taart ging halen ontdekte ze iets waar ze niet zo blij mee was: er was al van de slagroomtaart gegeten. Marie ging op zoek naar 'de dader' en ja hoor.. onze kleine kapoen had al van de taart zitten smullen! Jules toch.. zijn hele mondje hing vol slagroom! Jules vertelde aan de kinderen dat hij de slagroom zo lekker vond.. en of dat waar was.. dat wilden onaze kleuters natuurlijk zelf wel eens proeven! En ja hoor, onze Jules had gelijk, het was heel lekker!

Het was een fijne dag! Op naar morgen...

 

19:37 Gepost door Juf Chris in Hiep, hiep, HOERA! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.