08-06-13

Onze papa!

Hallo,

We hebben er een weekje 'onze papa is de liefste' opzitten. De kleuters hebben hard gewerkt om een mooi pakje voor papa te maken. Hopelijk zijn ze er blij mee!

Woensdag kregen we speciaal bezoek bij juf Anke. Juf Lieve (van de bus) kwam een keertje voorlezen in onze klas! Ze vertelde het verhaal van Karel. Die ging samen met zijn papa allerlei klusjes doen! De kleuters waren erg geboeid. Dankjewel juf Lieve!

We hebben natuurlijk ook genoten van het mooie weer! Donderdag mochten we in ons tuintje experimenteren met water en zand.. dat was leuk! Namiddag hebben we nog een keertje geoefend voor ons schoolfeest want dat zit er natuurlijk ook aan te komen!
Vrijdagmorgen hebben we dit nog een keertje gedaan omdat het toen nog niet zo warm was in de zaal.. Daarna hebben we vooral genoten van het warme weertje en natuurlijk waren er ook weer overheerlijke frietjes vandaag!
Namiddag zijn we de muzische toer op gegaan en hebben we onze liedjes die we dit schooljaar geleerd hebben nog eens herhaald. We genoten nog een een lekker ijsje en toen was het tijd om naar huis te gaan.. Tijd om onze papa in de bloemetjes te zetten... We hopen dat jullie een fijne vaderdag zullen beleven!

Volgende week gaan we naar het schoolfeest toe werken.. We zullen een leuke hoed knutselen en nog heel veel danspasjes oefenen! Jullie kleuter zal nogal stralen hoor!

Zonnig weekend!

Hieronder zien jullie nog enkele hele leuke foto's van: PLOPSALAND, wat een spannend beroep, juf Lieve komt voorlezen enz... Veel kijkplezier!

10:09 Gepost door Juf Chris in Onze papa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.