15-12-13

De kerstboom van Jules

Hallo,

Hier zijn we weer met een nieuw berichtje.
We hebben een gezellige week achter de rug... lampjes, kerstballen, kerstversiering, slingers enz.. zorgen ervoor dat ons klasje helemaal in kerstsfeer is.
De kleuters hebben dan ook hard geholpen aan het versieren van de kerstboom in onze klas.. Erg leuk!

We zijn ook volop bezig aan het knutselen van onze nieuwjaarsbrief, hier werken we deze week nog een beetje aan verder! Wat zijn ze mooi!

Ook het versje voor onze nieuwjaarsbrief werd onze kleuters al aangeleerd.. nog een beetje oefenen en dan kennen ze hem zeker en vast uit hun duimpje ;-)

Natuurlijk mochten we ook weer gaan schrijfdansen... Samen met juf Indra deden we weer leuke schrijfbewegingen en in de klas gingen we verder met enkele schrijfoefeningen.. Kerstballen tekenen in de boom, groot en klein!!

We genoten ook weer van een lekker stukje fruit, deze week waren het appeltjes. Hmmm die hebben weer gesmaakt!

We deden ook enkele ruimtelijke oefeningen met de kerstman. Hij deed voor en wij bootsten na: op, onder, achter, voor of langs de stoel, hij deed het allemaal! Ook de kleuters vonden het erg leuk om hem na te doen.

Op vrijdag speelden de juffen weer tik-tak voor ons. Met verschillende kerst-attributen genoten we weer van een leerzaam tik-tak moment!

Geniet van de foto's!

18:06 Gepost door Juf Chris in kerstmis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.