27-04-14

Daar is de zon !

Hallo,

afgelopen week hebben we zowat gewerkt rond van alles ! We maakten kennis met onze nieuwe vriendjes op dinsdag. En we smulden heerlijke appels op.

Woensdag gingen we naar de bieb. Iedereen mocht een boek uitkiezen om mee naar onze klassen te nemen. Daarna deden we een waarneming  van bloemen.  We mochten er aan ruiken, voelen...en gingen tellen. Er was een bloem met een lange stengel maar ook met een korte. Om te kijken of iedereen dit begrepen had, kregen onze kleuters een papier. Daarop stonden twee bloemen afgebeeld. Het was aan hen om deze een stengel te geven ; een korte en de andere, een lange !

Op donderdag vertelden de juffen een geheim aan de kinderen ; we gingen aan de slag voor moederdag ! Onze kapoenen moesten beloven om niks te verklappen thuis. Ijverig zijn we er aan begonnen. Nog even geduld mama's !

Vrijdag was het schrijfdans. Samen met jufWendy stapten ze vrolijk naar de mediatheek.  Ze oefenden met beide handjes draaiende bewegingen in. We werkten ook verder aan onze verrassing . Nog een mooi verhaal en onze week was voorbij !

09:43 Gepost door Juf Chris in Daar is de zon | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.